top of page
logopedist leuven

Katleen Van Roosbroeck

Ik ben afgestudeerd in juni 1989. Datzelfde jaar in augustus startte ik mijn zelfstandige praktijk. Ondertussen groeide deze uit tot een druk bezochte groepspraktijk.

 

Naast mijn zelfstandige activiteit begon ik dadelijk te werken als logopediste in het buitengewoon onderwijs type basisaanbod voor kinderen met leerproblemen.
Ik specialiseerde mij op het vlak van leerstoornissen en autisme, waarna ik de omschakeling maakte naar het werken binnen type 9 - ASS. 

Als coördinator van deze groepspraktijk ben ik steeds het aanspreekpunt voor alle mogelijke vragen van cliënten, hun familie en de teamleden. Aarzel dus niet om mij te contacteren!

 

Als lid van de Vlaamse Vereniging voor Logopedisten neem ik regelmatig deel aan studiedagen.

 

katleen(at)groepspraktijk-devlinder.be

fullsizeoutput_4ab2.jpeg

Laurien Hamels

In juni 2016 studeerde ik af aan de KU Leuven als master in de logopedische en audiologische wetenschappen.

Tijdens mijn studies raakte ik erg geïnteresseerd in taalproblemen en neurologische stoornissen bij kinderen en volwassenen, waarin ik me de komende jaren graag verder in wil specialiseren.  

 

Tijdens mijn opleiding kreeg ik de kans om stage te lopen in ziekenhuizen en een centrum voor ambulante revalidatie, waar ik een bijzondere interesse voor gedragsproblemen, handicap en ontwikkelingsstoornissen ontwikkelde. 

 

In 2019 behaalde ik aan de KU Leuven mijn diploma van master in de pedagogische wetenschappen, optie orthopedagogiek. In onze praktijk ben ik het aanspreekpunt voor psychodiagnostiek en orthopedagogische begeleiding. 

Momenteel combineer ik het werken in deze fijne groepspraktijk met een job als orthopedagoog binnen het inclusief onderwijs Matadi in Heverlee.

 

laurien(at)groepspraktijk-devlinder.be

75481674_2486647704744139_15918602602456

Paulien Mestrom

Ik ben afgestudeerd in juni 2017 aan de KU Leuven als master in de logopedische en audiologische wetenschappen. In augustus van hetzelfde jaar ben ik gestart in de groepspraktijk.

Gedurende mijn opleiding liep ik stage in verschillende zelfstandige praktijken, een woonzorgcentrum en een ziekenhuis, wat leidde tot een brede interesse voor diverse logopedische problematieken. De komende jaren zou ik me graag meer willen verdiepen in deze verschillende aspecten.

 

paulien(at)groepspraktijk-devlinder.be

Logopedist Leuven

Dorianne Vervoort

 

Ik ben in 2017 afgestudeerd aan de Thomas More hogeschool en ben nadien meteen gestart in de groepspraktijk.

 

Ik heb reeds kennis gemaakt met vele deelaspecten van de logopedie. Ik heb gewerkt en stage gelopen in verschillende groepspraktijken en in het buitengewoon onderwijs.
Hieruit leerde ik dat mijn passie voornamelijk ligt bij het begeleiden van personen met een mentaal-meervoudige beperking, stotteren, taal-, lees- en schrijfproblemen bij kinderen en neurologische aandoeningen. Hier verdiep ik mij dan ook volop in, in de vorm van cursussen en studiedagen.

 

Zo ben ik ondertussen gespecialiseerd in de ziekte van Parkinson. De opleiding tot stottertherapeut en de OMFT-cursus volgen zeker in de (nabije) toekomst.

 

dorianne(at)groepspraktijk-devlinder.be

23DA5CAF-AB5C-4B9B-B3D9-C07CEBE28825.jpe

Lien Dausy

In 2018 behaalde ik mijn professionele bachelor aan de Thomas More hogeschool in Antwerpen. Na een fijne stage gedaan te hebben in deze groepspraktijk, ben ik er na mijn opleiding gestart als vaste werkkracht.

 

Tijdens mijn studies liep ik stage in verschillende zelfstandige praktijken en in het buitengewoon onderwijs. Ik kreeg de kans om zowel met kinderen als volwassenen te werken en maakte kennis met vele verschillende deelaspecten van de logopedie. Dit leidde tot een brede interesse voor diverse problematieken.

 

Ik zou me de komende jaren verder willen verdiepen in enkele stoornissen, waaronder bijvoorbeeld stemstoornissen, om mijn kennis uit te breiden.

 

lien(at)groepspraktijk-devlinder.be

IMG_7907.jpeg

Joycka Verhaegen

 

 

In 2015 behaalde ik mijn master in de criminologische wetenschappen en het jaar nadien volgde ik de specifieke lerarenopleiding. De jaren nadien ben ik zowel actief geweest binnen het onderwijs als in de bijzondere jeugdzorg. Twee heel boeiende ervaringen waar er veel leermomenten waren. Momenteel ben ik aan het werk binnen de groepspraktijk voor het gebied 'studiebegeleiding' en ben ik leidinggevende binnen de thuiszorg.

 

joycka(at)groepspraktijk-devlinder.be

0479 279 078  /   Info@groepspraktijk-devlinder.be   /  Vlinderlaan 8 bus 2, 3000 Leuven (Korbeek-Lo)

bottom of page